Welkom

Producten

Verhuur

Merken

Promoties

Onze adviespagina's

Winkel

Gastenboek

Onderhoud & reparaties

Ophalen en leveren van machines

Contacteer ons

Voor elke grasoppervlakte bestaan één of meerdere oplossingen, afhankelijk van de oppervlakte, het soort gras, de aard van het terrein, de tijd die je er voor over hebt... Of je nu particulier of professioneel bent.

Loopmaaier

De gepaste loopmaaier voor elke tuin, volgens uw wens: volledig mechanisch, met benzinemotor of accu aangedreven. Een maaier die je duwt of een zelftrekker, met of zonder opvang van het gras, zijdelingse uitworp, geschikt voor mulching.

De klassieke loopmaaier is de grasmaaier waar u achter loopt bij het maaien. Diverse breedtes en uitvoeringen bestaan. De zelftrekker heeft een versnellingsbak die de wielen van de maaier aandrijft. U hoeft dan minder te duwen, handig in een tuin met hellingen.

Mulchmaaiers werken zonder grasopvang: de maaier versnippert het maaisel dat dan tussen het gras valt en zorgt voor natuurlijke meststof. Met een mulchmaaier vermijdt men een hoop gras in de composthoop of ritten naar het containerpark. Indien u minstens wekelijks maait is dit een perfecte oplossing. In sommige gemeenten krijgt u hier zelf een aankooppremie voor, informeer dus bij uw gemeente.

Een ruw terrein maaier is specifiek gebouwd voor het maaien van ruig(er) terrein, met zijdelingse uitworp. Deze maaiers zijn gebouwd om periodiek hoger gras te maaien.

Zitmaaier

De zitmaaier is de klassieke grastractor met grasopvang of zijdelingse uitworp, meestal met mulching in optie. Bij een zitmaaier bevindt het maaidek zich centraal onder de tractor. U kiest het model en maaibreedte in functie van de te maaien oppervlakte, obstakels en doorgangen. Een hele reeks accessoires die u met de zitmaaier kan trekken is beschikbaar in optie.

Hou ook rekening met de jaarlijkse onderhoudsbeurt die u best tijdens de wintermaanden voorziet. Breng uw zitmaaier zonder afspraak of laat hem door ons ophalen vanaf midden november.

Frontmaaier

De frontmaaier maait met zijn frontaal maaidek vlot onder struiken en tot in de uithoeken. Doorgaans zijn frontmaaiers typische mulchmaaiers, maar er zijn ook modellen met opvang. Bij een frontmaaier bevindt het maaidek zich vooraan, hiermee heeft u steeds een volledig zicht op wat u maait. Bij Husqvarna knikt de tractor in het midden, waardoor een zeer kleine draaicirkel mogelijk wordt, rond bomen maaien lukt dus meestal in 1 beweging. Voor gazons met een helling bestaan 4 wiel aangedreven modellen.

Een hele reeks accessoires is beschikbaar in optie, die door de frontmaaier kunnen worden getrokken of afhankelijk van het model vooraan kunnen worden gemonteerd.

Hou ook rekening met de jaarlijkse onderhoudsbeurt die u best tijdens de wintermaanden voorziet. Breng uw zitmaaier zonder afspraak of laat hem door ons ophalen vanaf midden november.

Zero turn

Een zero turn maaier wordt bediend met 2 hendels in plaats van een stuur, zodat hij letterlijk ter plaatse kan draaien. Handig voor uitgestrekte gazons waar u in banen wenst te maaien. Deze toestellen hebben een zijdelingse uitworp of worden in optie met mulching uitgerust. Het maaidek bevindt zich centraal, onder de bestuurderszit, maar omwille van zijn extreme wendbaarheid zeer geschikt voor grotere oppervlakten.

Hou ook rekening met de jaarlijkse onderhoudsbeurt die u best tijdens de wintermaanden voorziet. Breng uw zitmaaier zonder afspraak of laat hem door ons ophalen vanaf midden november.

Automower

Nooit meer zelf je gras maaien en voluit van een mooi gazon genieten? We hebben een breed aanbod voor jouw gazon, klein of groot, eenvoudig of complex, voor particuliere of openbare ruimtes. Aarzel niet om ons advies te vragen!