Welkom

Producten

Merken

Promoties

Onze adviespagina's

Winkel

Gastenboek

Onderhoud & reparaties

Ophalen en leveren van machines

Contacteer ons

Wij adviseren online, in de winkel of bij jou thuis.

Wij helpen je graag om de beste keuze te maken.
Contacteer ons, informeer gerust voor een demonstratie of een bezoek aan uw tuin.

Maaien

Maaien: oplossingen voor elke tuin

Voor elke grasoppervlakte bestaan één of meerdere oplossingen, afhankelijk van de oppervlakte, het soort gras, de aard van het terrein, de tijd die je er voor over hebt... Of je nu particulier of professioneel bent.

Herfst1

Herfst in de tuin

In de herfst kunnen we wat nagenieten van de zomer, profiteren van de mooie kleuren en natuurlijk ook de winter voorbereiden...

H350-0440

Wat bieden wij aan groendiensten?

Ons aanbod voor groendiensten bestaat uit een selectie van merken in de verkoop alsook een onderhouds- en hersteldienst met 4 techniekers voor alle A-merken verkocht in de vakhandel. U wenst ondersteuning bij de aankoop en/of het onderhoud van: Professionele grasmaaiers, benzine of diesel zitmaaiers, frontmaaiers met opvang of mulching, kooimaaiers, ...Hoogwaardige automatische grasmaaiers voor afgesloten en/of publieke grasveldenWerktuigdragers, motocultoren en bijhorende werktuigenCompacte trekkers, kniktractorenStruikmaaiers, cirkelmaaiers, klepelmaaiers, rotoreggen, grondfrezen voor trekkersVeegmachines, onkruidborstelsOnkruidbeheer op heet water of warmtestralingBladzuigers en –blazersGroen- en houthakselaars, met motor, op wielas, met aftakas aandrijving, op rupsenGazon verluchters, verticuteerders, graszodenstekersSneeuwruimers, zoutstrooiers…

Photo by Vivek Kumar

Waarom een automatische grasmaaier overwegen?

U zoekt een oplossing waarbij u minimaal moet tussenkomen bij het maaien van uw gazon. Wij bieden oplossingen voor nagenoeg elk gazon, van kleine tuin tot voetbalveld of openbaar park, vraag gerust via onze Technigarden Contactpagina om een vrijblijvend bezoek aan uw tuin.

435awd in actie

Hoe de gepaste automatische grasmaaier kiezen?

U bent overtuigd en wenst een automatische grasmaaier te laten installeren in uw tuin. Wij staan u bij voor de keuze van het geschikte model en de installatie in uw tuin. Vraag ons dus gerust vrijblijvend advies. Contacteer ons

435awd in actie

Hoe efficiënt is een automatische grasmaaier?

Automatische grasmaaiers zijn fantastische machines, ze hebben zoals elk toestel limieten in wat ze aankunnen. Voor elke oppervlakte bestaan geschikte modellen, maar altijd dient rekening gehouden te worden met beperkingen opgelegd door de complexiteit van de tuin.

435awd in actie

Installatie van een automatische grasmaaier

Wij installeren al onze automatische grasmaaiers zelf. Speciaal opgeleide techniekers installeren de automatische grasmaaier met aangepast materiaal voor een optimaal resultaat.

435awd in actie

Dagelijks gebruik van de automatische grasmaaier

Wil je zo lang mogelijk van een optimaal maairesultaat genieten, dan is zowel tijdens als na het maaiseizoen een regelmatige zorg vereist. Een automatische grasmaaier is een machine, net als een wagen is periodiek onderhoud vereist.

435awd in actie

Frekwente incidenten bij automatische grasmaaiers

Hierbij volgen de meest voorkomende incidenten met automatische grasmaaiers.

Photo by Victor Malyushev

Ons online advies

Naast de productinformatie vindt u ook onze specifieke adviespagina's. Maak gerust suggestie's via onze contactpagina. Tot binnenkort! Het Technigarden team.

Lentezon1

Geen wachttijden in het voorjaar! Breng nu uw machine binnen voor winteronderhoud.

Indien u ons wenst te bezoeken, vragen we u om een aantal regels toe te passen, om onze werking veilig te houden, zowel voor u als voor ons. Zo gelden de volgende basisregels:

Zonsopgang

Welke benzine gebruik je best?

We worden sinds enkele jaren steeds meer geconfronteerd met pannes die te wijten zijn aan het gebruik van "slechte" benzine. De juiste benzine gebruiken kan u (veel) geld doen besparen.

Loopmaaier

Hoe de gepaste loopmaaier kopen?

We helpen je graag met de keuze van een nieuwe loopmaaier in de winkel, maar hieronder vind je al wat nutige informatie.

Loopmaaier

Hoe de gepaste mulcher kopen?

Indien je geen grasafval meer wenst te composteren of naar het containerpark te brengen is mulching misschien iets voor u!

Beeldmerk P 4x

Bestellen van onderdelen

Voor het bestellen van onderdelen verloopt dit het meest efficiënt en snel voor u, wanneer u de bestelling doorgeeft via email aan "parts@technigarden.be" of via het "contacteer ons" tabblad. Een beschrijving van het toestel, het merk, het type en het bouwjaar zijn noodzakelijk voor een correcte bestelling. Er kan ook een foto worden toegevoegd ter verduidelijking. Voor onderdelen van een motor hebben we bijkomend het merk en het type van de motor nodig, alsook de nummer van het motorblok.