Welkom

Producten

Merken

Promoties

Onze adviespagina's

Winkel

Gastenboek

Onderhoud & reparaties

Ophalen en leveren van machines

Contacteer ons

U zoekt een oplossing waarbij u minimaal moet tussenkomen bij het maaien van uw gazon.

Wij bieden oplossingen voor nagenoeg elk gazon, van kleine tuin tot voetbalveld of openbaar park, vraag gerust via onze Technigarden Contactpagina om een vrijblijvend bezoek aan uw tuin.

Een robot in de tuin

Hou evenwel rekening met het feit dat ook een automatische grasmaaier een minimum aan zorg en onderhoud vereist, zowel tijdens als na het maaiseizoen. (lees ook: Dagelijks gebruik van de automatische grasmaaier)

Of de vorm van uw gazon eenvoudig is of complex, klein of groot, we hebben oplossingen voor elke tuin. Mits natuurlijk de klassieke beperkingen: een bedrading moet rond het maaigebied kunnen gelegd worden en hij kan niet over bepaalde obstakels zoals trappen, borduren, bovenliggende boomwortels... (Lees ook Beperkingen en eventuele voorafgaande aanpassingen voor het gebruik van een automatische grasmaaier)

U bent regelmatig afwezig, het gras blijft kort. Toestellen met data transmissie informeren u op afstand als er een probleem is. U kan op afstand alle gangbare parameters instellen en instructies geven.

De troeven van een automatische grasmaaier

Door zijn regelmatige werking verhoogt een automatische grasmaaier merkbaar de kwaliteit en aanzicht van uw gazon.

  • de afgesneden puntjes composteren snel en vormen een natuurlijke meststof,
  • opgroeiend onkruid kan niet in zaad komen en verdwijnt,
  • het gras blijft kort, de zon kan dieper binnendringen, wat leidt tot minder mos,
  • de grassprieten gaan dikker groeien door het regelmatig afsnijden van de top,

Andere voordelen zijn: geen geluid, geen brandstof, gemakkelijk te bedienen, klein in omvang, ondergrondse bedrading kan steeds aangepast worden, lage kost van onderhoud, ...