Welkom

Producten

Verhuur

Merken

Promoties

Onze adviespagina's

Winkel

Gastenboek

Onderhoud & reparaties

Ophalen en leveren van machines

Contacteer ons

In 1984 vond de heer Daniel DELMAS de eerste elektrische snoeischaar ter wereld uit: de ELECTROCOUP . Hij richtte het bedrijf INFACO op, een familiebedrijf met authentieke waarden.

Op de vakbeurs SITEVI 1985 in Montpellier ontving Daniel DELMAS de Palme d'Or voor de beste innovatie voor zijn uitvinding. Gedurende de 3 dagen van deze show zal INFACO SA zijn eerste 500 ELECTROCOUP verkopen.

Sinds dit succes is " de gebruiker tevreden stellen " het motto van INFACO, dat er elke dag naar streeft om ELECTROCOUP te verbeteren om zijn professionele klanten in de wijnbouw, de olijventeelt, te blijven behouden. Boomkwekerij en groene zones.

In meer dan 35 jaar heeft INFACO meer dan 350.000 snoeischaren ontworpen, geproduceerd en op de markt gebracht, waarvan de F3015 de 8e generatie is .

Tegenwoordig is INFACO een internationaal bedrijf dat zijn gereedschappen in meer dan vijfenveertig landen over de hele wereld distribueert .

De heer Daniel DELMAS en zijn zoon Davy runnen nog steeds het bedrijf, omringd door meer dan 110 medewerkers in Cahuzac sur Vère in het zuidwesten van Frankrijk (81 - Tarn) en dit met evenveel passie als op de eerste dag.